Συστήματα μονώσεων υψηλής
απόδοσης και οικονομίας

3028
Ικανοποιημένοι Πελάτες
280
Ολοκληρωμένα Έργα
110
Εφαρμοσμένες Καινοτομίες

Λειτουργούμε με γνώμονα το σεβασμό και την ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη, αρχή που έχουμε εδραιώσει σε όλες τις μέχρι τώρα συνεργασίες μας.

Δ. Μπακόπουλος, Ιδρυτής.

Μπακόπουλος, Συστήματα Μονώσεων

Η Εταιρία

H εταιρεία μας βασιζόμενη στα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν: επαγγελματισμό, συνέπεια, ταχύτητα, ποιότητα και αποτελεσματικότητα ξεκίνησε διαγράφοντας αξιόλογη και ανοδική πορεία στον κλάδο των μονώσεων όπως θερμομόνωση, ρυσεις με αφρομπετόν, αποκατάσταση οπλισμού, στεγανοποίηση με ασφαλτικές μεμβράνες ή μεμβράνες P.V.C, ταρατσόπλακες, μόνωση υπογείων χώρων, τοιχίων, φυτεμένων δωμάτων κ.α.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας

Επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποδόσεων τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Καινοτομίες και νέες τεχνολογίες

Επενδύουμε στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας, παράλληλα να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις όποιες μελλοντικές τους προσδοκίες ενώ ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε θετικά και μακροπρόθεσμα σε ένα βιώιμο μέλλον, επενδύοντας στην Υγεία & Ασφάλεια, το Περιβάλλον, τον Άνθρωπο και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Σεβασμός και ειλικρίνεια

Εμπιστευτείτε μας για την αποφυγή ατελειών και επιδιορθώσεων που κοστίζουν χρήματα και χρόνο. Η καλύτερη απόδειξη της δουλειάς μας είναι τα έργα μας αλλά και η διαχρονική επιλογή της εταιρίας μας από τους ίδιους τους πελάτες μας, φανερώνοντας μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης η οποία έχει σφυρηλατηθεί με το αποτέλεσμα και την ποιότητα των εργασιών μας. Λειτουργούμε με γνώμονα το σεβασμό και την ειλικρίνεια απέναντι στον πελάτη, αρχή που έχουμε εδραιώσει σε όλες τις μέχρι τώρα συνεργασίες μας.

Πλεονεκτήματα

υλοποίηση έργου μέσω, εξοικονομώ κατ' οίκον

εγγύηση ποιότητας εργασιών

υποστήριξη μετά την παράδοση

ευελιξία πληρωμών

πολυετή εμπειρία

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img