Μονώσεις

Μονώσεις

Η μόνωση είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι, καθώς τo διατηρεί ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Στην πραγματικότητα, σε ένα χρόνο μια τυπική ημι-ανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων μπορεί να εξοικονομήσει έως και 500ευρω σε λογαριασμούς ενέργειας με την μόνωση τοίχων και οροφής.

Είτε σκέφτεστε να επενδύσετε σε ηλιακούς συλλέκτες, ηλιακή θέρμανση νερού, αντλίες θερμότητας ή οποιαδήποτε άλλη πράσινη πηγή ενέργειας για το σπίτι σας, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να βελτιώσετε τη μόνωση του σπιτιού σας. Αυτό θα διασφαλίσει τη μεγιστοποίηση στη χρήση των φυσικών πόρων χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια. Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα, θα καταλήξετε να ξοδεύετε πολλά χρήματα αγοράζοντας ένα πολύ ισχυρό σύστημα για να καλύψετε τις ενεργειακές ανάγκες ενός κακώς μονωμένου σπιτιού.

Η υγρασία – νερό μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε σημείο της κατασκευής μας και αναλόγως επεμβαίνουμε με το κατάλληλο προϊόν για κάθε συγκεκριμένο πρόβλημα. Η στεγανοποίηση γίνεται με υλικά που βρίσκονται σε μορφή μεμβράνης, σε ρευστή κατάσταση ή σε μορφή σκόνης που αναμιγνύεται με νερό ή ρητίνες.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μελέτη και εφαρμογή της τεχνογνωσίας και εμπειρίας μας σε κάθε έργο και κάθε προβληματική επιφάνεια.
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img