Τεχνολογίες Αιχμής

BAUER

Προϊόντα
Η BAUER είναι μια εταιρεία με ηγετική παρουσία στα δομικά χημικά υψηλής απόδοσης και στα κονιάματα, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και δραστηριότητες. Εκμεταλλευόμενη τα περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των χημικών προϊόντων βασισμένων σε φυσικές, ανανεώσιμες πρώτες ύλες, η BAUER προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για την κατασκευαστική βιομηχανία, που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.
Περισσότερα

ISOMAT

Προϊόντα
Η ISOMAT είναι μία ελληνική παραγωγική εταιρία δομικών χημικών και κονιαμάτων με πολυεθνικό χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Περισσότερα

KELYFOS

Προϊόντα
To ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης KELYFOS δημιουργήθηκε το 2004 από τη συνεργασία των κορυφαίων εταιριών DOW, ISOMAT και RAVAGO HELLAS, οι οποίες έκριναν απαραίτητη την ανάπτυξη ενός συστήματος υψηλών προδιαγραφών που να προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και να συμβάλει έτσι στη δραστική μείωση των λειτουργικών εξόδων των νοικοκυριών.
Περισσότερα

NanoPhos

Προϊόντα
Η εταιρία NanoPhos ΑΕ εφευρίσκει υλικά, ώστε να λύσει καθημερινά προβλήματα. Με τη δύναμη της Νανοτεχνολογίας επιδιώκουν ένα λειτουργικό περιβάλλον άνεσης, ασφάλειας και ...ξενοιασιάς.
Περισσότερα

ESHA

Προϊόντα
Η Alfa Alfa Energy A.B.E.E. παράγει και εμπορεύεται, με το εμπορικό σήμα ESHA TM, ένα ευρύ φάσμα ασφαλτικών, πετρελαϊκών και άλλων χημικών προϊόντων για τις ανάγκες έργων Μόνωσης (Υγρομόνωση, Θερμομόνωση) & Προστασίας και έργων Οδοποιίας, στην Ελλάδα και το Διεθνή χώρο.
Περισσότερα

Neopor®

Προϊόντα
Η τεχνολογία του αύριο διαθέσιμη σήμερα στο πρόσωπο μιας εταιρίας όπου για πάνω από μισό αιώνα γνωστοποιεί ιδέες και προϊόντα στο ευρύ κοινό.
Περισσότερα

MACON

Προϊόντα
Η MACON ΑΕ ιδρύθηκε το 1968 με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της αναπτυσσόμενης αγοράς των μονωτικών και δομικών υλικών. Με την πάροδο των χρόνων, η MACON εξελίχθηκε σε μία από τις σημαντικές εταιρίες διακίνησης και διάθεσης προηγμένων δομικών υλικών, τα οποία προορίζονται κυρίως για την προστασία και την ποιοτική αναβάθμιση των κατασκευών.
Περισσότερα

NEOTEX®

Προϊόντα
Η NEOTEX® AEBE είναι μια αμιγώς ελληνική βιομηχανία που, από την ίδρυσή της το 1959, αποτελεί σημείο αναφοράς στη στεγάνωση & μόνωση, την προστασία δαπέδων και την επισκευή.
Περισσότερα