Τεχνολογίες Αιχμής

ALCHIMICA

Προϊόντα
Η ALCHIMICA επί 35 και πλέον χρόνια ασχολείται με την έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή χημικών προϊόντων για τον κατασκευαστικό και βιομηχανικό κλάδο. Εξειδικευμένη στα συστήματα πολυουρεθάνης ενός ή δύο συστατικών για στεγανοποίηση και αδιαβροχοποίηση, η εταιρεία έχει αναπτύξει ευρεία γκάμα προϊόντων προσφέροντας λύσεις για την μόνωση και προστασία επιφανειών παντός είδους.
Περισσότερα

PENETRON

Προϊόντα
Η PENETRON INTERNATIONAL αναγνωρίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της στεγανοποίησης, προστασίας και επισκευής του σκυροδέματος, με την συνεχή εξέλιξη των τεχνολογιών ανάπτυξης κρυστάλλων στο σκυρόδεμα, αλλά και άλλων καινοτόμων συστημάτων. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, τα προϊόντα της οικογένειας Penetron έχουν καθιερώσει την φήμη τους, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές έργων ανά τον κόσμο, από τις παγωμένες περιοχές της Νορβηγίας και της Ρωσίας, έως τις θερμές περιοχές της Σαουδικής Αραβίας.
Περισσότερα

Sika

Προϊόντα
Η εταιρία για πάνω από 100 χρόνια βρίσκεται κοντά μας με προϊόντα τεχνολογίας, τα οποία συναντώνται σχεδόν σε πλέον των 100 χωρών ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της ξεπερνά τους 25.000.
Περισσότερα

DOW

Προϊόντα
Το ισχυρό μονωτικο υλικό DOW διατίθεται για πολλές χρήσεις ειδικά στον τομέα των μονώσεων όπως θερμομόνωση, μόνωση ταράτσας κ.α.
Περισσότερα